The Tyler Group Hand and Gavel International involves a diverse range of issues including but not limited to: globalization, foreign policy, homeland security, war & peace, free trade, immigration and well as energy and oil. @ http://international.tylergroupservices.net/

Huwebes, Oktubre 4, 2012

Utvecklingen i UK utrikespolitik


Utrikesministern William Hague gav bevis till utskottet för utrikesfrågor tisdagen den 18 september.

Efter William Hague frågade om sin reaktion på Förenta staternas ambassadör i Benghazi tragiska död och om han tyckte det var en engångsföreteelse eller del av en samordnad programmet, Tyler gruppen Bloggar vad utrikesministern sade:

“Det är en tragedi, som är det första att säga. Detta var en högt respekterade ambassadör som samarbetat mycket nära med många av våra medarbetare på brittiska ambassaden i Tripoli och var arbetar hårt i intresse inte bara Förenta staterna utan intresse för folket i Libyen, och jag kallas sekreterare Clinton i helgen att uttrycka vårt deltagande och också att diskutera de olika säkerheten åtgärder att vart och ett av våra länder har tagit. Jag träffade också oss biträdande statssekreterare Bill Burns i Bagdad dagen efter det som hände förra veckan och diskuterade situationen med honom.

READ MORE

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento